(0 Продукта)

Нямате продукти в кошницата

Неустоимият вкус на натуралната храна от български производители

Студен чай "Мурсалска магия"

1,99 лв. / 500 мл.

Неналичен

Quality

Бърз преглед

Освежителна здравословна напитка, изработена от екстракт на билката Мурсалски чай, събрана в Родопите. Без консерванти и оцветители, не съдържа ГМО.

Допълнителна информация

Произведено за Градско село от Грийн Пласт ЕООД гр. София
Разфасовка 500 мл.
Единична цена (за кг. или бр.) Не
Грамаж 500 мл.
Състав / Сорт Освежителна здравословна напитка, изработена от екстракт на билката Мурсалски чай, събрана в Родопите. Без консерванти и оцветители, не съдържа ГМО. Състав: екстракт от мурсалски чай (Sideritts scardica) 2,5%, планинска вода 95,4%, фруктоза 2%, лимонена киселина 0,1%. Пастьоризиран.
Начин на съхранение На сухо и хладно място без пряка слънчева светлина
Срок на трайност 10 месеца
Опаковка Специална устойчива пластмасова бутилка, която не променя характеристиките на напитката
Подходящи за Всички възрасти
Препоръчителен начин на консумация За директна консумация

Допълнителна информация

Билката Мурсалски чай има изключително полезно влияние върху човешкия организъм. Още от древни времена чудодейната билка е била използвана за общо укрепване на здравето, както и с ободряващ и тонизиращ (умствено и физически) ефект. Доказано е, че при класическата водна запарка множество от полезните качества на билката се губят. Поради тази причина е разработена уникална технология за извличане на екстракт от билката, с който е изработен студения чай Мурсалска магия. Той съхранява всичките 22 микроелементи и минерали (натрий, калий, цинк, манган, калций, фосфор, силиций, желязо, селен и др.), както и етерични масла, феноли и малко кофеин, с който природата е дарила тази билка. Студеният чай: - е помощник при анемични заболявания; - предпазва от появата на ракови клетки; - е мощен антиоксидант; - предпазва от високо кръвно налягане, инфаркт и мозъчен инсулт; - е незаменим при заболявания на простата и трудно уриниране; - е естествен стимулант на мъжката потентност; - повлиява успешно чернодробни заболявания.