(0 Продукта)

Нямате продукти в кошницата

Неустоимият вкус на натуралната храна от български производители

Често задавани въпроси

 1. Как гарантирате качеството на продуктите?
  Всички продукти се произвеждат по наша поръчка и по наши зададени изисквания. Всички продукти са лично проверени. Правим периодични внезапни проверки на производителите, за да сме сигурни в продуктите, които ни предлагат. Всички наши производители са запознати с това и са наясно, че ако не отговарят на условията, не можем да си позволим да работим с тях.
 2. Имате ли експресна поръчка, която се получава в деня на поръчването?
  Да, можем да изпълним такава поръчка за стоки, налични в 2-та ни магазина (в София и в Русе). Но за месо, плодове, зеленчуци и повечето от продуктите в категория "Домашна кухня" не можем. Причината е, че Вашите плодове и зеленчуци или друг продукт се откъсват или приготвят след като поръчате, а не стоят на склад. Необходимо е време, за да стигнат от производителите до Вас. “Експресно” можете да пазарувате в нашите магазини, а също и да опитвате новите ни предложения.
 3. Какво да направя, ако искам да върна опаковките, преди да поръчам повторно?
  Можете да ги върнете:
  1. веднага на нашия куриер-доставчик, като преместите продуктите във ваши опаковки (с изключение на глинените гювечи и гърнета, както и тавите, които очакваме преди това да измиете!)
  2. да ги върнете със следващата поръчка
  3. да посетите някои от нашите обекти (магазин в гр. София, кв. Манастирски ливади-изток, бл. 66 или магазин в гр. Русе, ул. Панайот Хитов № 3)
 4. Мога ли да направя няколко поръчки и да ги получа наведнъж?
  Да. Засега доставяме по графика, обявен в Доставка и на заглавната страница веднъж или два пъти в седмицата за съответните градове. За тези дни вие трябва да поръчате не по-малко от 4 дни предварително. Всички поръчки, направени в рамките на обявения график се обединяват според деня и часа на генерираната поръчка и ги получавате заедно. Всяка "закъсняла" поръчка (след крайния ден и час за поръчки) преминава за следващия ден за доставка. Въпреки че правим всичко възможно Вашите желания да бъдат изпълнени възможно най-бързо...
 5. Как транспортирате продуктите?
  За транспорт на продуктите разполагаме с хладилни бусове и/или големи промишлени хладилни кутии, които не замразяват Вашите продукти, а ги държат свежи при температура между 4 и 6 градуса. Можете да бъдете спокойни за качеството на продуктите, дори в горещите дни на лятото.