(0 Продукта)

Нямате продукти в кошницата

Неустоимият вкус на натуралната храна от български производители

Доставка

Бус за доставки

Къде: Към момента доставяме до адрес само в гр. София. За останалите градове ползваме услугите на СПИДИ като посредник при доставката за сметка на клиента за продукти, неизискващи температурен режим на траспортиране (т.е. без някои млечни продукти, прясно месо и гозби)

Кога: От 13:00 до 21:00 часа всеки делничен ден за налични стоки и всяка сряда за специфичните индивидуални поръчки:

- за градовете извън София доставяме чрез куриер - Спиди 

За да получите своята индивидуална специфична поръчка в този ден е необходимо да я заявите през gradskoselo.bg до 16:00 часа в петък, предходната седмица. Всяка поръчка след този срок остава за следващата седмица за доставка. Можете да направите своята поръчка през електронния магазин или на националния ни телефон: 0700 89 030. 

Колко струва доставката: 

За София - 7,80 лв.

При вземане на поръчката от Логистичен пункт София не се начислява такса!

За страната до удобен за Вас офис на Спиди - 7,90 лв.

За страната до адрес - 10,00 лв.

За поръчки над 80 лв.  - безплатна доставка

Няма минимална стойност на поръчката.

Всяка поръчка се потвърждава по телефона или електронната поща. 
Стойността на поръчката заплащате на място, при получаването й или с наложен платеж (в случаите на доставка чрез куриер).

Как: Последователността за изпълнение на Вашата поръчка следва няколко прости стъпки:

1. Поръчка "в изчакване" - Вие създавате поръчка през www.gradskoselo.bg чрез избора си на продукти и получавате на ел. поща номера й.

2. Поръчка "одобрена" - генерираната поръчка се проверява от наш екип и съгласува с производителите. Нейното изпълнение се потвърждава по телефон или електронна поща. Започва изпълнението й.

3.  "В обработка" - статусът на Вашата поръчка е променен и изпълнението й е в логистична фаза на придвижване и окомплектовка на поръчаните продукти.

4. Доставка - по предварително планиран график за деня се извършва доставка до посочен от вас адрес в София или с куриер за останалите градове на страната за продукти с нетемпериран режим на транспортиране.

5. Плащане - (за сега) само при доставка - в лева, в брой. Допустимо е плащане с ваучер с предварително предупреждение.

6. Поръчка "приключена" - поръчката е доставена, платена и отчетена като изпълнена.

Някои от нашите продукти, пристигат при Вас в специални опаковки – плетени дървени кошници, глинени и стъклени съдове, тави. Цената на тези опаковки е включена или допълнително начислена в цената на Вашата поръчка. Част от тях могат да бъдат върнати на куриера още при доставката, а всички останали - при следваща поръчка или в нашия търговски обект в София (кв. Манастирски ливади-изток, бл. 66).

Правейки поръчка в Градско село, Вие се съгласявате с нашите Общи условия.

Ако възникне проблем с Вашата поръчка, ние ще се свържем с Вас на посочения телефон и/или e-mail адрес. Поради тази причина, молим във формата за поръчка да посочите коректни телефон и e-mail.

Ако имате неясноти и въпроси, не се колебайте, да се свържете с нас.