(0 Продукта)

Нямате продукти в кошницата

Неустоимият вкус на натуралната храна от български производители

Зелени био ябълки Яблена Натура

2,60 лв. / 1 кг.

Неналичен

Quality

Бърз преглед

Зелени плодове със сочен освежаващ вкус с леко кисел привкус. Отглеждани по биологичен начин от Земеделски производител Цветан Цеков в планинския район на Ботевград, познати с търговската марка Яблена Натура.

Допълнителна информация

Произведено за Градско село от Земеделски производител Цветан Цеков
Разфасовка 1 кг.
Единична цена (за кг. или бр.) 2,60 лв./кг.
Грамаж Точният грамаж на Вашата поръчка варира в близки граници до посочения
Състав / Сорт Зелени плодове със сочен освежаващ вкус с леко кисел привкус. Отглеждани по биологичен начин от Земеделски производител Цветан Цеков в планинския район на Ботевград, познати с търговската марка Яблена Натура.
Начин на съхранение На сухо и проветриво място, без влага, при постоянна температура или в хладилник в отделение за плодове
Срок на трайност 20-30 дни
Опаковка В ръчно изработен дървен панер от ракита или хартиен плик
Подходящи за Всички възрасти
Препоръчителен начин на консумация За директна консумация, за приготвяне на десерти и зимнина (компоти и натурални сокове/нектари).

Допълнителна информация

Ябълките съдържат веществото пектин, което поема в себе си токсините от храните, натрупани в стомаха. Той е в състояние да "изнесе" от организма дори солите на оловото, живака и кобалта. Той спомага за минералното равновесие в човешкото тяло, а така също за подобряване на микрофлората, която разгражда в червата онези частици, които не се преработват напълно. Ябълките са много полезни и при анемията, тъй като съдържат голямо количество желязо и фолиева киселина.