(0 Продукта)

Нямате продукти в кошницата

Неустоимият вкус на натуралната храна от български производители

Био ябълки, сорт "Гала" от ДиоБио

3,00 лв. / кг.

Неналичен

Quality

Бърз преглед

Био ябълки, сорт "Гала" от с. Долно Белотинци, област Монтана от биосертифицирана земя, с по-дребни плодове, червеникаво-оранжеви, сладки на вкус със съвсем лека кисела жилка. Насладете се на истинския вкус на полезния плод, резултат от чисто производство!

Допълнителна информация

Произведено за Градско село от земеделски производител ДиоБио
Разфасовка 1 кг.
Единична цена (за кг. или бр.) Не
Грамаж 1 кг. *Точният грамаж на Вашата поръчка варира според характера на продукта в близки граници до посочения.
Състав / Сорт Био ябълки, сорт "Гала". Плодовете им са по-скоро малки, червеникаво-оранжеви, често се забелязват вертикални линии по тях, устойчиви са на удари, сладки на вкус имат съвсем лека кисела жилка. При съхранение плодовете продължават да се оцветяват.
Начин на съхранение На сухо и проветриво място, без влага, при постоянна температура или в хладилник в отделение за плодове.
Срок на трайност 20-30 дни до 2 месеца. Придобива жълто-червен цвят при стоене.
Опаковка В ръчно изработен дървен панер от ракита.
Подходящи за Всички възрасти.
Препоръчителен начин на консумация За десерт и зимнина (компоти и натурални сокове/нектари).

Допълнителна информация

Ябълките съдържат веществото пектин, което поема в себе си токсините от храните, натрупани в стомаха. Той е в състояние да "изнесе" от организма дори солите на оловото, живака и кобалта. Той спомага за минералното равновесие в човешкото тяло, а така също за подобряване на микрофлората, която разгражда в червата онези частици, които не се преработват напълно. Ябълките са много полезни и при анемията, тъй като съдържат голямо количество желязо и фолиева киселина.